ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Με 4,85 και 4,40 οι μπόμπες του διημέρου

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:44 22/01/2023

“Πολλά με τίποτα” ήταν παίκτη μου η χτεσινή απόπειρα για τον Μπατίρακα. Η Ρέντινγκ έφαγε 4 και η αρμάδα του Μπέου άλλα 3. Αλλά σου το χω πει επανειλλημένα. Για τον Μπατίρακα καλύτερα οι τζούφιες να είναι με πολλά, παρά με γκολ στο 93′.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά: Οι μαχητές της Λιέγης

Νωρίς νωρίς το πρώτο ματσάκιον σήμερα μπας και αφήσουμε γρήγορα πίσω μας τα χτεσινά. Η 3η της βαθμολογίας στο Βέλγιο, η Αντβέρπ, υποδέχεται την 6η Σταντάρ Λιέγης. Τα νερντς αποφάσισαν να πετάξουν το διπλό στα όρια του 5,00.

Γιατί ρε καλόπαιδα; Επειδή η ομάδα της Αμβέρσας κατεβαίνει με έναν επιθετικό στο ρόστερ της μετά τη φυγή του Ελβετού Φρέι (14/7). Ή επειδή ο τεχνικός της Σταντάρ είναι μάστορας σε εκτός έδρας αποστολές. Όπου με συμπαγή άμυνα και φαρμακερές αντεπιθέσεις έχει ισορροπημένο απολογισμό (4-2-4) στο πρωτάθλημα. Μάλλον τα νέρντς παίκτη μου έχουν φάει σκάλωμα με το πρόσφατο 4-0 του κυπέλλου. Μια αναμέτρηση ειδικών συνθηκών μετά από διακοπή 45 ημερών λόγω του Μουντιάλ. Εγώ πάντως θα σου θυμίσω και το 3-0 του α’ γύρου στη Λιέγη. Όταν σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό οι Αντβερπαίοι το έχασαν από τα αποδυτήρια (3-0/2′, 4′, 9′). Στο 4,85 της Stοiximan παίζει η αντρίκια νίκη της Σταντάρ και ο Μπατίρακας δέχεται το κορώνα – γράμματα.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα ή ποτέ

Για το δεύτερο ματσάκι θα σε πάω κατευθείαν στη Δευτέρα, Μπολόνια – Κρεμονέζε. Για την Κρεμονέζε θα το θυμάσαι ότι το Μπατιράκι την έχει δει μουλαρίσια και το ‘χει βάλει σκοπό να πιάσει την πρώτη της νίκη. Την κυνηγήσαμε δυο τρεις φορές, μας ξέφυγε στο τσακ, αλλά είπαμε, το Μπατιράκι έχει μουλαρώσει και θα την κυνηγήσει και τώρα, 4,40 το δίνουν το διπλό τα νερντς. Η Μπολόνια είναι κάπου στη μέση της βαθμολογίας, και ξέρεις τι σημαίνει αυτό όταν μιλάμε για Ιταλία. Ενώ το κακόμοιρο το Κρεμονέζε άλλαξε τις προάλλες προπονητή και μεσοβδόμαδα έσκασε τη στρακαστρούκα στο κύπελλο, αποκλείοντας τη Νάπολι μέσα στο Ντιέγκο Μαραντόνα. Κι όπως καταλαβαίνεις, η φάση είναι ή τώρα ή ποτέ, μωρή αρρώστια!

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Κυριακή

14:30 Αντβέρπ – Σταντάρ Λιέγης: 2 (4,85), Stoiximan

Δευτέρα

19: 30 Μπολόνια – Κρεμονέζε: 2 (4,40), Stoiximan

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος