ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι: Πολεμιστές του 6,75

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 12:21 05/12/2022

Του φαβορί το κάγκελο έγινε παίκτη μου στα πρώτα παιχνίδια των 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου. Έτσι ο Μπατίρακας είπε να κάνει λίγο κράτει και να περιμένει υπομονετικά μέχρι την επόμενη τουφεκιά. Με τους ρυθμούς βέβαια που τρέχει το Μουντιάλ, θέλει μόνο κάποιες ώρες υπομονής για να βρεθεί ξανά στο πόστο του.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money κι εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά

Μπατιράκι προγνωστικά: Η μπάλα τιμωρεί, όμορφε

Αφορμή τού έδωσε η ομορφιά του Λουίς Ενρίκε. Ο Μπατίρακας δεν μιλάει για το φυσικό κάλλος του Στελάρα του Γιαννακόπουλου της Ισπανίας. Αλλά για την απόφασή του να επιλέξει το Μαρόκο για αντίπαλο στους 16. Ο τουιτεράς/ινσταγκράμερ προπονητής των Ισπανών δεν γνώριζε λέει τι γινόταν στο Γερμανία – Κόστα Ρίκα. Απλά η ομάδα του απλά πλήρωσε ένα νεκρό 5λεπτο στην ήττα με ανατροπή από την Ιαπωνία. Αυτό φυσικά στα αυτιά του Μπατίρακα είναι τόσο πιθανό όσο το να κλέβει ο Λουίς συνταγές διατροφής από τη Βέφα και να τις ποστάρει στον τοίχο του.

Και να είσαι σίγουρος, μάγκα μου, πως αυτή η επιλογή του Ισπανού τεχνικού έδωσε ένα ακόμα κίνητρο στους ούτως ή άλλως πωρωμένους Μαροκάνους. Στην κόντρα εξάλλου των δύο χωρών η βαλίτσα πάει πολύ μακριά. Οι Μαροκινοί βλέπουν αυτή τη συνάντηση ως την ιδανική ευκαιρία να αποτινάξουν τον “ισπανικό ζυγό” που τους έχει καθιερώσει ως πολίτες β’ κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής. Και μιλάμε για 800.000 Μαροκινούς που ζουν στην Ισπανία. Και είναι σίγουρο πως τα Λιοντάρια του Άτλαντα θα παίξουν και για πάρτη τους.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Μπατιράκι προγνωστικά: Φωτιά στη Μαδρίτη

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μπατίρακας είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει πως το Μαρόκο διαθέτει και αγωνιστικές αρετές για να κάνει το μπαμ. Το γεγονός κράτησε στο μηδέν Βέλγιο και Κροατία είναι από μόνο του ένας σπουδαίος τίτλος τιμής για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ρεγκραγκί. Η ικανότητα των Ζίγεχ, Χακίμι, Μαζραουί στις στημένες μπάλες θα πρέπει να τρομοκρατεί την σταθερά αδύναμη σε αυτόν τον τομέα άμυνα των Ισπανών.

Στο κάτω κάτω μιλάμε για την εθνική ομάδα που κατάφερε να βάλει φωτιά στις Βρυξέλλες. Έδωσε έτσι μια γεύση για τους πανηγυρισμούς απελευθέρωσης που θα υπάρξουν σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Ο Μπατίρακας γουστάρει όσο τίποτα να ακολουθεί ομάδες που βάζουν μπροστά πείσμα και ιδεώδη. Επίσης το 6,75 του Pamestoixima καλύπτει απόλυτα και τα δικά του -σίγουρα πιο ευτελή- ιδανικά.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Τρίτη

17:00 Μαρόκο – Ισπανία 1 (6,75), Pamestoixima

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά