ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

combo bets

Στοίχημα με Combo Bets – οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Οικονομάκος στις 21:26 17/01/2023

Κάποτε οι παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούσαν να παίξουν περισσότερα από ένα γεγονός στην ίδια αναμέτρηση. Αυτό όμως άλλαξε με τα combo bets. Η αυξημένη ζήτηση από τους παίκτες σε πολλά ζητήματα καθορίζει και τη συμπεριφορά των μπουκ. Ο κόσμος ζητούσε να μπορεί να συνδυάσει διάφορα γεγονότα από το ίδιο ματς και αυτό εγένετο πράξη.

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, ιδιαίτερα οι πλέον κορυφαίες, έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στα combo bets. Για να το πούμε και κατά το ελληνικότερο, τα συνδυαστικά στοιχήματα.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε τις κυριότερες κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε στα combo bets, καθώς και τι σημαίνει η κάθε μία και πώς να την επιλέξετε.

Επιπροσθέτως, θα σας δώσουμε κάποια πολύτιμα tips για το πώς να παίξετε στοίχημα με combo bets και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να συνδυάσετε διασκέδαση με κέρδος.

Διάβασε εδώ τον στοιχηματικό οδηγό για τους επαγγελματίες παίκτες.

Αγορές για στοίχημα με Combo Bets

Οι εταιρίες βγήκαν σιγά-σιγά στα combo με ελάχιστες επιλογές. Έτσι λοιπόν είδαμε στην αρχή το τελικό αποτέλεσμα να το συνδυάζουν με το over/under 2.5 γκολ. Δηλαδή ένας συνδυασμός των δύο πλέον δημοφιλών αγορών για στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα όμως η ζήτηση έφερε ολοένα και περισσότερες αγορές και θα τις δούμε όλες μαζί τώρα.

Τελικό Αποτέλεσμα & Γκολ Over/Under

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά λοιπόν στον πιονέρο των combo bets. Σε αυτό το συνδυαστικό θα πρέπει να διαλέξετε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και αν το ματς τελειώσει over ή under 2.5. Φυσικά το δεύτερο, δηλαδή το σύνολο των γκολ αλλάζει σε όρια κι έτσι μπορείτε να βρείτε το 1Χ2 και με over 1.5, 3.5, 4.5 κ.ο.κ.

combo bets

Διπλή Ευκαιρία & Γκολ Over/Under

Σε αυτήν την αγορά συνδυάζετε τη διπλή ευκαιρία, δηλαδή το 1Χ, Χ2, 12, με το Over/Under. Κι εδώ έχετε τη δυνατότητα να παίξετε σε πολλά όρια όσον αφορά το over/under. Ενδείκνυται σε αγορές που θέλετε να κοντράρετε το φαβορί με διπλή ευκαιρία, αλλιώς δεν έχει αξία σαν απόδοση.

Τελικό Αποτέλεσμα ή Οver/Under 2.5

Παραλλαγή της ανωτέρω αγοράς,. Αλλά εδώ κερδίζουμε αν επαληθευτεί έστω το ένα από τα δύο σημεία. Αγορά που μπερδεύει το κοινό σε αρκετές περιπτώσεις και φυσικά σε αρκετά χαμηλή απόδοση.

Τελικό Αποτέλεσμα & GG/NG

Και πάλι παρών το τελικό αποτέλεσμα, αλλά εδώ θα παίξετε με goal/no goal. Δηλαδή με το ενδεχόμενο να σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες. Αυτήν την αγορά την επιλέγουν αρκετοί παίκτες όταν έχουμε ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα με αντίπαλο που δεν σκοράρει εύκολα.

Τελικό Αποτέλεσμα ή GG/NG – Combo Bets

Κι εδώ έχουμε την ανάλογη παραλλαγή όπως στο τελικό αποτέλεσμα με το over/under. Πέφτει αισθητά η απόδοση, κερδίζουμε αρκεί να επαληθευτεί έστω και ένα από τα δύο ζητούμενα.

Τελικό Αποτέλεσμα & Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες & Γκολ Over/Under

Ο συνδυασμός των τριών πλέον δημοφιλών αγορών είναι σε αυτήν την περίπτωση αρκετά ελκυστικός. Δηλαδή επιλέγουμε το 12Χ μαζί με over/under (σε πολλά όρια) αλλά και το goal/no goal. Είναι εφικτό να το παίξουμε αυτό όταν βλέπουμε σημείο με over, ε τότε το goal κολλάει πιο εύκολα. Αντίστοιχα πάει και το under με το no goal.

Over/Under & Goal/No Goal

Μιας και ο λόγος για τις δύο αυτές αγορές που είναι οι πλέον δημοφιλείς, τις συνδυάζεις φυσικά και μεταξύ τους δίχως την παρουσία του τελικού αποτελέσματος. Φυσικά και το over ταιριάζει με το goal, ενώ το under με το no goal για ευνόητους αγωνιστικούς λόγους.

Γκολ 2,5 & Κόρνερ Over/UnderCombo Bets

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να συνδυάσετε το σύνολο των γκολ με το βασικό όριο και τον αριθμό κόρνερ σε μία αναμέτρηση. Εδώ έχουμε σταθερό το όριο των γκολ και ποικιλία σε εναλλακτικά lines, όσον αφορά τα κόρνερ που θα εκτελεστούν στον αγώνα.

Συνολικά Κόρνερ & Συνολικές Κίτρινες Κάρτες

Τα κόρνερ και οι κάρτες πάνε πακέτο σε αυτό το combo bet. Είναι δύο αγορές τις οποίες έχουμε αναλύσει εκτενώς σε δύο οδηγούς και τώρα τις βρίσκουμε μαζί. Οι αποδόσεις σε αυτό το combo bet είναι αρκετά υψηλές.

Συνολικά Γκολ & Συνολικά Κόρνερ & Συνολικές Κίτρινες Κάρτες

Γκολ, κόρνερ και κάρτες μαζί. Άκρως συναρπαστική αγορά, με μεγάλες αποδόσεις, αλλά και δύσκολη προς επιβεβαίωση. Παίζοντας όμως σε ένα τέτοιο combo, σίγουρα κάθε φάση έχει τη δική της σημασία και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη.

combo bets

Πώς να παίξετε στοίχημα με Combo Bets;

Σε όλες τις κατηγορίες και τις αγορές στοιχήματος, υπάρχουν tips που σας βοηθούν και προσπαθούμε να τα καταγράψουμε για εσάς. Κάποια από αυτά φυσικά είναι κοινά σε αρκετές κατηγορίες, γι’ αυτό θα τα δείτε συχνά στους οδηγούς μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει επανάληψη, αλλά είναι απαραίτητο να αναφέρεται σε κάθε επί μέρους αγορά, ώστε να υπάρχει αυτοτέλεια σε κάθε στοιχηματικό οδηγό που διαβάζετε. Ας δούμε λοιπόν τέσσερα πολύτιμα tips για να παίξετε στοίχημα με combo bet.

Στατιστική Combo Bets

Όταν επιχειρούμε να συνδυάσουμε τόσα γεγονότα σε ένα ματς, απαραιτήτως πρέπει να ρίξουμε το βάρος στη στατιστική. Να δούμε σε ποιες επιλογές συντείνουν οι τάσεις. Να αξιολογήσουμε την κατάσταση της αναμέτρησης, να δούμε τις αποδόσεις και να αποφασίσουμε αν θα ποντάρουμε ή όχι.

Δεδομένα αγώνα Combo Bets

Τα δεδομένα του αγώνα πρέπει να αξιολογούνται υπέρ του δέοντος, όταν πάμε να συνδυάσουμε 2-3 επιλογές από το ίδιο ματς. Να δούμε τι κρίνεται στο ματς, αν είναι τοπικό ντέρμπι, σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος και γενικά ποια είναι τα δεδομένα για κάθε ομάδα.

Ρεπορτάζ

Συνεχίζοντας πιο εξειδικευμένα ακόμη, περνάμε στο ρεπορτάζ. Απουσίες, επιστροφές, σχέσεις ομάδων. Όλα παίζουν τον ρόλο τους και θα μας οδηγήσουν σε μία εικόνα, η οποία μεταφράζεται σε στοιχηματικές επιλογές.

Αποδόσεις και γκανιότα

Όπως είναι ευνόητο, από τη στιγμή που έχουμε δύο σημεία από το ίδιο ματς, η γκανιότα ανεβαίνει. Δεν μπορεί να προσφερθεί ένα combo και να έχει την ίδια απόδοση με αυτήν που θα προέκυπτε αν πολλαπλασιάζατε για παράδειγμα τον άσο με το over 2.5. Η απόδοση στο combo είναι πάντα μεγαλύτερη, αφού και ο μπουκ παίρνει ρίσκο και πρέπει να προστατευτεί από αυτό. Οπότε θα πρέπει να αξιολογήσετε αν η απόδοση αξίζει το ρίσκο που θα πάρετε. Μην πάρετε κανένα combo που να βγάζει γκανιότα πάνω από το 10%.

Δες εδώ τι είναι η γκανιότα και πως την υπολογίζεις.

Ο ρόλος του Bet Builder

Ξεκινήσαμε με την εξέλιξη στις αγορές και θα τελειώσουμε με αυτήν. Οι παίκτες του στοιχήματος ζητάνε ολοένα και περισσότερα. Και οι εταιρίες ανταποκρίνονται. Έτσι λοιπόν έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και το bet builder.

Με αυτόν τον τρόπο, βγαίνετε από τα κλειστά όρια των 2-3 επιλογών (που είναι και το μάξιμουμ στα combo bets) και πάτε από 6 ως και 13 επιλογές από το ίδιο ματς. Αυτό εξαρτάται από τη νόμιμη στοιχηματική εταιρία που έχετε επιλέξει να ανοίξετε λογαριασμό.

Το Bet Builder θα αναλυθεί εκτενώς σε ξεχωριστό οδηγό, εκεί όπου θα δείτε τι μπορείτε να παίξετε, τι αποδόσεις υπάρχουν και μέχρι που μπορεί να φτάσει η γκανιότα. Είναι η απόλυτη εξέλιξη των combo bets και είναι πλέον μία στοιχηματική πραγματικότητα.