ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα με κάρτες

Στοίχημα με κάρτες – οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Οικονομάκος στις 22:51 17/01/2023

Είναι μία από τις καθιερωμένες κατηγορίες για ειδικά στοιχήματα. Το στοίχημα με κάρτες έρχεται σίγουρα μετά το στοίχημα με γκολ και το στοίχημα με κόρνερ. Έχει όμως κι αυτό τους δικούς του φίλους. Αυτούς που αγαπούν το ρίσκο με την πειθαρχία, ή αν προτιμάτε, την απειθαρχία των παικτών.

Είτε παίζετε στοίχημα πριν τη σέντρα, είτε στο live betting το στοίχημα με κάρτες είναι διαθέσιμο. Ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και τα δεδομένα ενός αγώνα, ώστε να κινηθείτε αναλόγως.

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε την πληθώρα αγορών που μπορείτε να βρείτε στο στοίχημα με κάρτες, αλλά και πώς μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτες. Τι πρέπει να προσέξετε και πώς να το αξιολογήσετε πριν φτάσετε στο δικό σας ποντάρισμα.

Για να σας ιντριγκάρουμε ακόμη περισσότερο -και είναι αλήθεια- στο στοίχημα με κάρτες, ο book μπορεί να κάνει πιο εύκολα και λάθη. Οπότε ώρα να τα εκμεταλλευτούμε.

Στοίχημα με κόρνερ. Διάβασε εδώ τον οδηγό του Match Money.

Αγορές για στοίχημα με κάρτες

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις αγορές που μπορούμε να βρούμε διαθέσιμες. Ιδιαίτερα στις μεγάλες λίγκες και στις διοργανώσεις, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι θα επιλέξουμε και γιατί θα το κάνουμε.

Στοίχημα με Κάρτες (Over/Under)

Είναι η πλέον κλασική αγορά όπως και στα γκολ. Τα όρια ξεκινούν συνήθως από τις 2.5 κάρτες και φτάνουν μέχρι και τις 7.5 ή 8.5 ανάλογα με το ζευγάρι της αναμέτρησης. Το πλέον κλασικό όριο (σε απόδοση κοντά στο 1.90 δηλαδή) είναι το over/under 4.5 κάρτες.

Συνολικές κόκκινες κάρτες

Είναι μία αγορά με μεγάλες αποδόσεις. Δεν βγαίνει και συχνά κόκκινη κάρτα στα παιχνίδια. Με το VAR οι παίκτες είναι πλέον πιο προσεκτικοί. Οπότε ακόμη και το over 0.5, να βγει δηλαδή έστω και μία κόκκινη στο ματς (είτε με δύο κίτρινες, είτε απευθείας) πληρώνει πάνω από το 4.00.

Στοίχημα με κάρτες

Απευθείας Κόκκινη

Εδώ πάμε ακόμη υψηλότερα σε αποδόσεις. Ως κόκκινη μετρά μόνο το να βγει απευθείας κόκκινη και όχι να φύγει κάποιος παίκτης με δύο κίτρινες. Σε αυτήν την περίπτωση ένας μέσος όρος απόδοσης είναι κοντά στο 9.00! Φυσικά αν έχουμε κάποιο ντέρμπι μίσους ίσως η απόδοση να πέσει πολύ χαμηλότερα, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από το 7.00.

Παίκτης που θα δεχτεί κίτρινη/κόκκινη κάρτα

Σε αυτήν την περίπτωση θέλουμε να βρούμε τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα στο ματς, είτε κίτρινη/είτε κόκκινη. Δεν μας νοιάζει αν θα είναι ο πρώτος που θα την αντικρίσει, αρκεί να τον σημειώσει ο διαιτητής στο μπλοκάκι του. 

Και οι δύο ομάδες να δεχτούν από μία κάρτα

Χαμηλή απόδοση σε αυτήν την αγορά. Είναι εξαιρετικά σύνηθες το ενδεχόμενο να δει κάθε ομάδα από τουλάχιστον μία κάρτα, ως εκ τούτου μην περιμένετε αποδόσεις πάνω από το 1.20-1.25.

Στοίχημα με κάρτες

Και οι δύο ομάδες να δεχτούν δύο ή περισσότερες κάρτες

Σε αυτήν την αγορά βρίσκουμε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό. Δεν είναι και δύσκολο, αλλά όχι και τόσο εύκολο να δει κάθε ομάδα από τουλάχιστον δύο κάρτες. Σε ματς με έντονη αντιπαλότητα είναι μία αγορά που έχει αξία.

Να δοθεί κάρτα και στα δύο ημίχρονα

Αγορά που κρατά σε εγρήγορση τον παίκτη του στοιχήματος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για να κερδίσετε πρέπει να δοθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα και στα δύο ημίχρονα, ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα τη δεχτεί.

Χάντικαπ – στοίχημα με κάρτες

Στοίχημα σαν τα γκολ. Παίζετε με χάντικαπ. Δηλαδή αν μία ομάδα δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες και η άλλη μία, κερδίζετε αν έχετε παίξει στο χάντικαπ -0.5 ή -1.50 ή. Οι αποδόσεις εδώ είναι αρκετά ενδιαφέρουσες

Ομάδα με τις περισσότερες κάρτες

Αγορά τριπλής επιλογής. Παίζετε είτε στον άσο, είτε στο διπλό, είτε στην ισοπαλία. Στην πρώτη περίπτωση κερδίζετε αν η γηπεδούχος δεχτεί περισσότερες κάρτες, στη δεύτερη αν τις δεχτεί η φιλοξενούμενη και η τρίτη -αυτή με τη μεγαλύτερη απόδοση- είναι αν και οι δύο ομάδες δεχτούν τον ίδιο αριθμό καρτών.

Ομάδα που θα φάει την πρώτη/τελευταία κάρτα

Σε αυτήν την αγορά έχετε το δικαίωμα να ποντάρετε στο ποια ομάδα θα φάει πρώτη κάρτα και ποια τελευταία. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να διαλέξετε την ίδια. Αυτό εξαρτάται από το πώς βλέπετε να εκτυλίσσεται το ματς, αλλά και τι αποδόσεις προσφέρονται σε κάθε περίπτωση.

Στοίχημα με combo bets. Διάβασε εδώ τον οδηγό του Match Money.

Πρώτη κόκκινη κάρτα

Κι εδώ η αγορά είναι τριπλής επιλογής, αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην υπάρχει κόκκινη κάρτα στο ματς, αγορά που έχει και τη μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τα άλλα δύο ενδεχόμενα.

Κόκκινη κάρτα 1ο ημίχρονο

Δύσκολη, προς επιβεβαίωση, επιλογή. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να δούμε την κόκκινη κάρτα να βγαίνει από το τσεπάκι του διαιτητή, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Γι αυτό και έχουμε εδώ πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Πρώτη κάρτα πριν το 29:00

Επιλογή που έχει μεγάλη ζήτηση και στο live betting. Εδώ ποντάρετε στο ενδεχόμενο να έχουμε μία γρήγορη κίτρινη στο ματς, δηλαδή πριν το πρώτο μισάωρο.

Over/Under Καρτών 1ου ημιχρόνου

Το Over/Under επιμερίζεται μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Κι εδώ φυσικά τα lines είναι πιο χαμηλά, αφού ψάχνουμε το σύνολο των καρτών μόνο στο πρώτο 45λεπτό.

Over/Under καρτών ανά ομάδα συνολικά και ανά ημίχρονο

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο επιμερισμός των καρτών ανά ομάδα και ημίχρονο. Επιλέγετε τις κάρτες του γηπεδούχου συνολικά, αλλά και ανά 45λεπτό, το ίδιο κάνετε και για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στοίχημα με κάρτες

Σύνολο καρτών

Εμπνευσμένη από την αγορά των γκολ και η συγκεκριμένη κατηγορία. Μόνο που εδώ έχουμε διαφορετικά όρια για ευνόητους λόγους. Παίζετε στο σύνολο των καρτών με όρια από 0, 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11+. Το δύο πιο δημοφιλή σύνολα με τις αποδόσεις κοντά στο 2.00 (λίγο πάνω, λίγο κάτω) είναι το 1-2 και 3-4.

Πρώτος στις Χ κάρτες

Ψάχνουμε να βρούμε ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό καρτών. Για παράδειγμα υπάρχει ποντάρισμα ότι η γηπεδούχος θα φτάσει πρώτη στις δύο κάρτες. Αν ο διαιτητής δείξει στην ίδια φάση από μία κίτρινη σε κάθε ομάδα και με αυτήν φτάνουν το όριο στο οποίο έχουμε ποντάρει, τότε μετρά σε ποιον παίκτη την έδειξε πρώτα.

Ημίχρονο/Τελικό κάρτες

Αγορές με εννέα διαφορετικές επιλογές όπως και στο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή 1 είναι να έχει η γηπεδούχος περισσότερες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα, διπλό να είναι η φιλοξενούμενη αυτή με τις περισσότερες κάρτες και Χ να έχουν ίδιο αριθμό καρτών αμφότερες. Έτσι λοιπόν υπάρχει το 1/1, Χ/1, 2/1, 1/Χ, Χ/Χ, 2/Χ, 1/2, Χ/2 και 2/2.

Ακριβές Σκορ Καρτών

Είναι σαν το τελικό σκορ του αγώνα. Μπορεί να είναι 2-1, 4-2, 3-3, ή οτιδήποτε άλλο. Επιλογές με μεγάλες αποδόσεις, αλλά εξαιρετικά δύσκολες προς επαλήθευση.

Κάρτα στο 1ο 10λεπτό

Αν πιστεύετε ότι το ματς θα ξεκινήσει πολύ δυνατά, τότε έχετε επιλογή να παίξετε πρώτη κίτρινη πριν το πρώτο 10λεπτό του αγώνα. Η απόδοση που θα βρείτε σε μία τέτοια επιλογή είναι εξαιρετικά υψηλή και είναι στα επίπεδα του 5.50-6.50.

Εταιρίες με χάντικαπ. Διάβασε εδώ ποια να διαλέξεις.

Πώς να παίξετε στοίχημα με κάρτες;

Αφού τελειώσαμε την εκτενή αναφορά μας στις αγορές για στοίχημα με κάρτες, ας κλείσουμε αυτόν τον οδηγό με μερικά πολύτιμα tips για το πώς θα παίξετε στοίχημα με κάρτες; Τι πρέπει να έχετε στο νου σας; Ποια κριτήρια να αξιολογήσετε; Και τελικά που θα βάλετε το ποντάρισμά σας;

Ντέρμπι/Τοπικό ντέρμπι

Αν έχετε δει το Μπέτις – Σεβίλλη καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Σε ένα ντέρμπι ή σε ένα τοπικό ντέρμπι τα πνεύματα είναι στα… κόκκινα. Οι παίκτες τα δίνουν όλα για τη νίκη και πολλές φορές παρεκτρέπονται. Οπότε οι κάρτες είναι έτοιμες να βγουν από το τσεπάκι του διαιτητή σε μεγαλύτερη συχνότητα από ότι σε ένα οποιοδήποτε ματς.

Διαιτητής – στοίχημα με κάρτες

Θα έχετε ακούσει τη φράση: αυτός ο διαιτητής είναι καρτάκιας. Σημαίνει ότι βγάζει εύκολα την κάρτα από την τσέπη του. Γι αυτό καλό θα είναι να δείτε τα στατιστικά του διαιτητή (υπάρχουν διαθέσιμα στα κατάλληλα sites) πριν ποντάρετε σε στοίχημα με κάρτες σε ένα ματς.

Κρισιμότητα αναμέτρησης

Όταν παίζει ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν διακυβεύεται μία μεγάλη πρόκριση, ένα Euro, ή ότι άλλο σημαντικό υπάρχει, τότε σίγουρα οι παίκτες παίζουν πιο παθιασμένα και αυτό φέρνει περισσότερες κάρτες.

Σκληροί παίκτες / Σκληρές ομάδες

Υπάρχουν και σκληροί παίκτες και σκληρές ομάδες. Παίκτες δηλαδή που μπαίνουν στο γήπεδο και σε κάθε φάση μαρκάρουν στα όρια της κάρτας. Υπάρχουν επίσης σκληρές ομάδες, οι οποίες αμύνονται πάρα πολύ σκληρά και θέλουν να τρομάξουν από την αρχή τον αντίπαλο. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι κάρτες έχουν την τιμητική τους.

VAR

Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει πολλά στο ποδόσφαιρο. Το VAR δίνει πέναλτι που δεν σφύριξε ο ρέφερι, ακυρώνει γκολ που μπήκαν και φυσικά προσθέτει ή αφαιρεί κάρτες. Πρέπει να το έχετε πλέον πάντα στο μυαλό σας, καθώς εδώ δεν χωρούν «μακροβούτια», θέατρα, ή αγκωνιές στη… ζούλα.

Όροι και προϋποθέσεις Πριν ποντάρετε σε στοίχημα με κάρτες καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις που έχει κάθε εταιρία, διότι δεν είναι παντού οι ίδιοι. Για παράδειγμα μπορεί αλλιώς να υπολογίζει την κόκκινη ένα μπουκ και αλλιώς ένας άλλο, όσον αφορά το σύνολο των καρτών. Οπότε βεβαιωθείτε πώς προκύπτουν τα σύνολα και τα αποτελέσματα και μετά ακολουθήστε τα ανωτέρω tips πριν τοποθετήσετε το ποντάρισμά σας για στοίχημα με κάρτες στην αναμέτρηση της επιλογής σας.