ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα με σκόρερ

Στοίχημα με σκόρερ – οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Οικονομάκος στις 14:19 23/01/2023

Ποιος είναι ο ήρωας στο ποδόσφαιρο; Εννέα στις 10 φορές είναι ο σκόρερ και μία στις 10 ο τερματοφύλακας, ή κάποιος αμυντικός. Κακά τα ψέματα, μπορεί η άμυνα να φέρνει τίτλους, αλλά όλα τα φώτα πέφτουν σε αυτόν που στέλνει την μπάλα στο πλεχτό. Έτσι λοιπόν το γκολ είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη λέξη διεθνώς και αυτός που το βάζει, ο σκόρερ δηλαδή, ο ήρωας της ιστορίας. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Στοίχημα με σκόρερ λοιπόν. Μία ειδική αγορά που την αγαπούν ιδιαίτερα οι παίκτες.

Δες εδώ τον οδηγό του Match Money για το στοίχημα με κάρτες.

Μεγάλο ρίσκο – Στοίχημα με σκόρερ

Το στοίχημα με σκόρερ είναι όμως μία αγορά με μεγάλο ρίσκο, αφού εδώ δεν μιλάμε για ολόκληρη ομάδα. Μιλάμε για έναν παίκτη, που τελευταία στιγμή μπορεί να μην παίξει, ή ακόμη και να τραυματιστεί στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Ακόμη και να αποβληθεί μέσα στο ματς. Ως εκ τούτου το ρίσκο είναι μεγάλο και στην εισαγωγή αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ η απόδοση μετρά πάρα πολύ. Στο στοίχημα για να έχει αξία το ρίσκο μας πρέπει να ανταμείβεται ανάλογα. Οπότε για να παίξουμε στοίχημα με σκόρερ, με όλη αυτήν την ιδιαιτερότητα που υπάρχει ποντάροντας σε έναν άνθρωπό, πρέπει να κυνηγήσουμε υψηλότατες αποδόσεις.

Στοίχημα με σκόρερ

Αγορές για στοίχημα με σκόρερ

Οι παίκτες του στοιχήματος λατρεύουν μαντεύουν ποιος παίκτης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι λοιπόν η αυξανόμενη ζήτηση έφερε και πληθώρα αγορών. Μπορούμε να βρούμε αρκετά ενδεχόμενα πάνω στο στοίχημα με σκόρερ στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Ας δούμε λοιπόν αυτές τις αγορές, τονίζοντας ότι η ευρηματικότητα των μπουκ μεγαλώνει συνεχώς και ολοένα αυτές οι αγορές αυξάνονται ή αναπροσαρμόζονται.

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή – anytime scorer

To score at anytime που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι στη μητέρα του στοιχήματος, στη χώρα τους και γενικότερα σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία. Με άλλα λόγια στο νησί. Εδώ ποντάρετε στον παίκτη που πιστεύετε ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ – first scorer

Σε αυτήν την περίπτωση ψάχνουμε για τον παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σαφώς και ανεβαίνει η απόδοση σε σχέση με το anytime. Εδώ δεν μας φτάνει ο παίκτης μας να σημειώσει το πρώτο γκολ, αλλά πρέπει να βάλει το πρώτο που θα μπει στο ματς κι από τις δύο ομάδες.

Τελευταίος σκόρερ – Last scorer

Ίδια αγορά με την ανωτέρω, όμως εδώ πρέπει να δούμε ποιος θα σημειώσει το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Δες εδώ τον οδηγό του Match Money για το στοίχημα με κόρνερ.

Σκόρερ 2+

Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, ανεβαίνουν και οι αποδόσεις. Θέλουμε ο παίκτης που έχουμε επιλέξει να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση.

Πρώτος σκόρερ γηπεδούχου / φιλοξενούμενου

Ψάχνουμε τον πρώτο σκόρερ της γηπεδούχου ομάδας. Δεν μας νοιάζει αν το πρώτο γκολ στο ματς το έχει βάλει η άλλη ομάδα, αλλά θέλουμε ο παίκτης μας να σκοράρει το πρώτο γκολ της δικής του ομάδας. Αντιστοίχως ισχύει το ίδιο και για τη φιλοξενούμενη.

Στοίχημα με σκόρερ - πέναλτι

Να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του

Συνδυαστικό στοίχημα, ή αλλιώς combo bet με σκόρερ. Θέλουμε να σκοράρει ο παίκτες που έχουμε επιλέξει ανά πάσα στιγμή και ταυτόχρονα να κερδίσει η ομάδα του.

Στοίχημα με σκόρερ – Να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο

Εδώ το anytime scorer περιορίζεται μόνο στο πρώτο ημίχρονο και αυτό σίγουρα αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Ο παίκτης στον οποίο ποντάραμε δεν έχει μπροστά του 90 λεπτά, αλλά μόνο 45.

Παίκτης που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

Αγορά με σούπερ αποδόσεις, αλλά και τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Πληρωνόμαστε αν ο παίκτης που έχουμε διαλέξει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, έστω κι από ένα γκολ στο καθένα.

Να σκοράρει με κεφαλιά

Αξία σε αυτό το στοίχημα έχει να βρούμε κάποιον αμυντικό που προωθείται στις στημένες φάσεις με έφεση στα γκολ με το κεφάλι. Σίγουρα υπάρχουν και οι στράικερ, αλλά αυτοί πληρώνουν πιο λίγο.

Να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή

Μας ενδιαφέρουν οι παίκτες που έχουν καλά πόδια και δεν πατάνε πολύ στην περιοχή. Αρκετά μεγάλες αποδόσεις, αλλά το γκολ πρέπει να μπει με προσπάθεια εκτός μεγάλης περιοχής. Δεν είναι κι εύκολο.

Στοίχημα με σκόρερ – Να σκοράρει με φάουλ

Οι σπεσιαλίστες έχουν την τιμητική τους. Το γκολ με φάουλ δεν είναι και ότι πιο συχνό στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι και σπάνιο βέβαια. Πρέπει να βρούμε παίκτες με καλές εκτελέσεις στα φάουλ και να ρισκάρουμε σε αυτό.

Στοίχημα με σκόρερ - φάουλ

Να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι

Πληρώνει και το δοκάρι. Ναι, αυτή η αγορά ιντριγκάρει τους παίκτες. Μπορεί να μιλάμε για στοίχημα με σκόρερ, αλλά και μία προσπάθεια που θα σταματήσει στο δοκάρι, μπορεί να σας πληρώσει.

Να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα

Ακόμη ένα combo με σκόρερ. Να σκοράρει ο παίκτης μας και να δεχτεί κάρτα. Δεν μας νοιάζει αν θα είναι κίτρινη ή κόκκινη, αρκεί να μπει στο μπλοκάκι του διαιτητή. Και φυσικά να έχει πετύχει γκολ.

Πώς να παίξετε στοίχημα με σκόρερ;

Όπως σε κάθε στοιχηματική αγορά που αναλύεται στον οδηγό της, έτσι και στο στοίχημα με σκόρερ, θα πρέπει απαραιτήτως να κλείσουμε με μερικά πολύτιμα tips. Πώς δηλαδή να παίξετε στοίχημα με σκόρερ; Τι πρέπει να προσέξετε; Τι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας και όλα αυτά μαζί πώς να τα αξιολογήστε πριν το ποντάρισμα; Το στοίχημα με σκόρερ κρύβει ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες. Το θέμα είναι να είστε εσείς καλά διαβασμένος και σε εγρήγορση, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε.

Ρεπορτάζ

Ας ξεκινήσουμε από το πλέον κοινότυπο, το οποίο όμως δεν μπορεί να λείπει από κανέναν οδηγό. Είναι το ρεπορτάζ του αγώνα. Εδώ ίσως χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Διότι πολύ απλά, πώς να ποντάρετε σε έναν παίκτη να σκοράρει όταν δεν παίζει, όταν είναι αμφίβολος, ή αν θέλετε όταν επιστρέφει από τραυματισμό και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται; Έτσι δεν είναι; Οπότε προσοχή μεγάλη στο τι γίνεται με κάθε παίκτη και ιδιαίτερα με αυτόν ή αυτούς πάνω στους οποίους σκέφτεστε να ποντάρετε.

Δες εδώ τον οδηγό του Match Money για στοίχημα combo bets.

Φόρμα

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο γκολ. Η φόρμα δείχνει πολλά σε έναν σκόρερ. Βλέπουμε παίκτες να είναι στη ζώνη του λυκόφωτος για 2-3 μήνες και να σκοράρουν κατά ριπάς, ή να εξαφανίζονται και να έχουν αφλογιστία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσέξτε λοιπόν που πρέπει να ποντάρετε και τι πρέπει να αποφύγετε, πάντα σε συνδυασμό με την απόδοση που θα πάρετε.

Στατιστική

Η στατιστική ουσιαστικά αποτυπώνει τη φόρμα, αλλά είναι κι ένα κομμάτι ξεχωριστό. Διότι εκεί μπορείτε να δείτε και τη στατιστική της ομάδας. Δηλαδή ένας παίκτης μπορεί να είναι σε φόρμα, αλλά η ομάδα του να παίζει εκτός έδρας και εκεί να σκοράρει με το σταγονόμετρο. Έτσι λοιπόν έχουμε δύο αντικρουόμενα στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν αναλόγως.

Παράδοση

Η παράδοση είναι κι αυτή σαν τη φόρμα, αλλά με άλλο μάτι. Για παράδειγμα, ο Χάρι Κέιν έχει μία τρομερή παράδοση με τη Λέστερ ως αντίπαλό του. Αγαπά να την πληγώνει με τεράστια συνέπεια. Σε 15 ματς πρωταθλήματος κόντρα στις αλεπούδες έχει βρει 18 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι ακόμη κι όταν ο Κέιν είναι εκτός φόρμας, αν παίξει απέναντι στη Λέστερ, πρέπει να δούμε μήπως αξίζει να κάνουμε ένα ποντάρισμα.

Ματσαρίσματα

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν μιλήσει για το ποιοι αντίπαλοι τους δυσκολεύουν περισσότερο, ή τους δυσκόλεψαν, στην καριέρα τους. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να δούμε ποιος παίζει με ποιον, τόσο ως ομάδες και αγωνιστικό στυλ, όσο και ως μονάδες. Δηλαδή αν ένας βαρύς στράικερ περιοχής έχει απέναντί του τον Φαν Ντάικ και ο Κλοπ έχει κάνει αναφορά σε αυτό το ματσάρισμα πριν το παιχνίδι, τότε καλό θα είναι να μην ποντάρουμε σε αυτόν τον επιθετικό, αφού ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι ίσως ο κορυφαίος στον κόσμο. Τα παραδείγματα είναι πολλά, απλά αναφέραμε αυτό για να κάνουμε πιο κατανοητού αυτό που πρέπει να προσέξετε.

Στοίχημα με σκόρερ – Προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις

Σε όλες τις αγορές -και τις προσφορές* φυσικά- πρέπει να κοιτάζουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά πολύ περισσότερο στο στοίχημα με σκόρερ. Τι γίνεται αν ο παίκτης που ποντάραμε γίνει αλλαγή και δεν έχει μπει γκολ, ή μπει στο γήπεδο αφού έχει επιτευχθεί γκολ; Μετρά ως σκόρερ αυτός που πετυχαίνει αυτογκόλ; Οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρίες δεν είναι κραυγαλέες αλλά υπάρχουν. Γι’ αυτό πριν ποντάρετε διαβάστε καλά τι ισχύει σε κάθε περίπτωση προς αποφυγή απώλειας χρημάτων και κακής διάθεσης από μία, ενδεχομένως, κακή κατανόηση των όρων του στοιχήματος το οποίο παίξατε.