ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Value Bet Τρίτης: Μαγική εικόνα

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:14 24/01/2023

Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά πέραν της μπάλας, η μεγάλη λόξα του Μυστήριου είναι το Τένις. Οπότε σε περίοδο με Australian Open τα κόζια αλλάζουν. Σε μεσοβδόμαδη αγωνιστική με Μπουντεσλίγκα όμως, όλα μένουν όπως παλιά.
Δες εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Value bet, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: To value bet της Σάλκε

Η παραδοσιακή, προποτζίδικη ανάλυση θα έλεγε περίπου τα εξής: “Η σχεδόν καταδικασμένη ουραγός Σάλκε, υποδέχεται την εξαιρετικά ανεβασμένη Λειψία. Η Λειψία Άλλη ομάδα με τον Μάρκο Ρόζε η Λειψία, πριν τη διακοπή μετρούσαν 4 σερί νίκες και προχθές πήραν 1-1 από την Μπάγερν με δυνατή εμφάνιση. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει πάνω από 1,57 το διπλό.”

Το ποδόσφαιρο όμως – παρεπόμενα και το στοίχημα – δεν είναι στεγνός ορθολογισμός. Όπως έλεγε παλιά κι ο δάσκαλος, παίζουμε στα όρια του οφσάιντ. Δηλαδή, ψάχνουμε τα σημάδια ανάκαμψης ή μπουκώματος μιας ομάδας, πριν αποτυπωθεί στα αποτελέσματα της. Τα προμηνύματα υπάρχουν, αρκεί να τα διακρίνεις. Έστω κι αν την πρώτη φορά βγεις οριακά οφσάιντ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Το στοίχημα είναι θέμα απόδοσης

Η Σάλκε λοιπόν, ήδη από το κλείσιμο του 2022, είχε δείξει σημάδια ζωής, βγάζοντας πάθος και δέσμευση με νέο προπονητή. Για να φτάσουμε την ήττα με 3-0 στην Φρανκφούρτη το περασμένο Σάββατο. Ο ορισμός της μαγικής εικόνας. Η Σάλκε ήταν εξαιρετική και για μία ώρα η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Θα το λέμε μέχρι να δύσει ο ήλιος. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Και το βασικό ερώτημα δεν είναι αν κερδίζει η Λειψία. Είναι αν έχει 65% πιθανότητα να το κάνει όπως μας λέει ο Μπουκ. Γιατί το 1,53 στο διπλό αντιστοιχεί σε πιθανότητα νίκης 65%.

Η απάντηση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Τα μοντέλα του Μυστήριου – που πέρα από τα ποσοτικά δεδομένα, δίνουν έμφαση στα ποιοτικά – βγάζουν το διπλό στο 1,80. Αν το συνδυάσουμε και με την λογική του οφσάιντ που λέγαμε (μαγική εικόνα κτλ) δεν έχω τον παραμικρό ενδοιασμό για το 1 DNB στο 4,33. 

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

19:30 Σάλκε – Λειψία 1 DNB (4,33) 

Value bet, προγνωστικά στοιχήματος